Cane-line – Breeze

Havemøbler i Breeze serien er flettet på et klassisk trådstel, der tilfører designet en særlig lethed og elegance.

Det sorte, transparente fletværk vækker genkendelse fra 60’erne – en ny modernitet med links til fortid og nutid.  Havemøblerne er på alle måder unik og et virkelig bevidst valg, når ønsket er et moderne og tidløst udtryk til haven.

Kollektionen er designet af Strand+Hvass.

Se flere udendørsmøbler her.

Breeze havestol m/armlæn – 5467

Havestolen er elegant og opbygget over en klassisk rørkonstruktion, som giver stolen en unik lethed og elegance. Stolen er fremstillet i Cane-line fiber, der kræver et minimum af vedligeholdelse. Vi anbefaler dog almindelig rengøring for at bevare stolene flotte og elegante.

Vi anbefaler at tildække havestolene med et møbelovertræk, hvis de ikke bliver brugt over længere tid, f.eks. i vintersæsonen.

Serien er dansk design og kvalitetshåndværk og er udført i vejrbestandige materialer, som kræver et minimum af vedligeholdelse.

Specifications

Bredde 60 cm
Højde 83 cm
Dybde 61 cm
Sædehøjde 45 cm

Breeze stol m/armlæn, stabelbar – 5464

Den nye stabelstol har som resten af serien en høj komfort. Da stolen kan stables, vil den ikke optage meget opbevaringsplads i f.eks. vinterhalvåret. Vi anbefaler at tildække møblerne med et møbelovertræk.

Stolen er fremstillet i Cane-line fiber og er vejrbestandig og kræver et minimum af vedligeholdelse. Vi anbefaler almindelig rengøring for at bevare stolen flot og elegant.

Specifications

Bredde 60 cm
Højde 83 cm
Dybde 62 cm
Sædehøjde 45 cm

Breeze highback stol – 5469

Highback loungehavestolen er en yderst komfortabel lænestol, der tilbyder ren afslapning på terrassen eller i haven. Den høje ryg på stolen indbyder til mange timers behagelig afslapning. Havestolens trendy udseende forbinder på elegant vis fortid og nutid i dens elegante design.

Specifications

Bredde 98 cm
Højde 98 cm
Dybde 101 cm
Sædehøjde 38 cm

Breeze lounge stol – 5468

Den elegante og indbydende lounge stol forener på fornem vis et enkelt udtryk med høj komfort. Stolens udtryk er skabt af det flotte og transparente fletværk kombineret med loungestolens moderne ben. Lounge havestolen er designet i vejrbestandige materialer.

Specifications

Bredde 87 cm
Højde 73 cm
Dybde 72 cm
Sædehøjde 38 cm

Breeze barstol – 5466

Den elegante barstol er bygget op over en klassisk rørkonstruktion, der giver barstolens design en unik lethed og elegance.

Det sorte, transparente fletværk vækker genkendelse fra 60’erne – en ny modernitet med links til fortid og nutid. Barstolen er på alle måder unik, og ønsker du et moderne og tidløst udtryk til haven, er denne barstol et rigtig godt valg.

Barstolen er vedligeholdelsesfri.

Specifications

Bredde 58 cm
Højde 103 cm
Dybde 56 cm
Sædehøjde 73 cm

Breeze fodskammel – 5369

Denne flotte fodskammel komplimenterer den højryggede lounge stol perfekt. Det sorte flet er inspireret af 60’erne – nyt og moderne design, der elegant forbinder fortid og nutid. Havemøblerne er både unikt dansk design og kvalitetshåndværk. Serien er produceret i vejrbestandige og vedligeholdelsesfrie materialer.

Læg benene op, slap af og nyd sommer og sol.

Specifications

Bredde 74 cm
Højde 36 cm
Dybde 36 cm

Breeze 2 pers. lounge sofa – 5567

2-personers sofaen kan bruges som et ”stand-alone” produkt på steder, hvor du gerne vil slappe af, i kombination med andre stole i samme serie eller som et mix/match kombineret med andre Cane-line produkter. Breeze 2-personers sofa fås i sort og hvid-grå i det unikke Cane-line flet med sædehynder i en række forskellige farver.

Specifications

Bredde 154 cm
Højde 78 cm
Dybde 76 cm

Breeze sidebord – 5064

Det lille sidebord passer perfekt til både Breeze lounge stolen eller den højryggede Breeze lounge stol. Bordets design passer til resten af Breeze serien.

Specifications

Bredde 50 cm
Højde 50 cm
Dybde 50 cm

Priserne ændrer sig afhængigt af variant. Kontakt os for at få et tilbud. Vores indretningskonsulenter står klar til at hjælpe.

Se øvrige produkter vi tilbyder i vores leverandørers kataloger her.

Se flere udendørsmøbler her.